Η Holcim εξαγοράζει αμερικανική εταιρεία κατασκευής στεγών αντί 1,35 δισ. δολ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Holcim εξαγοράζει αμερικανική εταιρεία κατασκευής στεγών αντί 1,35 δισ. δολ
Στην υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά της  Malarkey Roofing Products  προχώρησε η Holcim, σε ένα deal αξίας 1,35 δισ. δολαρίων.

Στην υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά της Malarkey Roofing Products προχώρησε η Holcim, σε ένα deal αξίας 1,35 δισ. δολαρίων.

Η ελβετική εταιρεία δομικών υλικών είπε ότι με τη συμφωνία θα εξελιχθεί σε ένα πλήρη πάροχο λύσεων στέγης και θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον στόχο της για πωλήσεις ύψους 4 δισ. δολαρίων από λύσεις για στέγη έως το 2025.

Η Malarkey έχει έδρα της στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και παρέχει λύσεις στέγης κατοικιών. Σύμφωνα με την Holcin, η εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιήσει καθαρές πωλήσεις 600 εκατομμυρίων δολαρίων και κέρδη προ τόκων, φόρων, αποσβέσεων και αποσβέσεων 120 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022.

«Με την Malarkey Roofing Products εισερχόμαστε στην εξαιρετικά κερδοφόρα και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά στέγης κατοικίας, εστιάζοντας στην επισκευή και την ανακαίνιση αλλά και στη στροφή των πελατών προς πιο βιώσιμα και ανθεκτικά οικοδομικά υλικά», δήλωσε η εταιρεία.

Η συμφωνία θα χρηματοδοτηθεί πλήρως με μετρητά και θα κλείσει το πρώτο τρίμηνο του 2022

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider