Yalco: Πώληση ακινήτου έναντι 1,4 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Yalco: Πώληση ακινήτου έναντι 1,4 εκατ. ευρώ
Στην ολοκλήρωση της πώλησης ακινήτου συνολικής εκτάσεως 11.250 τετραγωνικών μέτρων στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Καλοχωρίου, του Δήμου Δέλτα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης έναντι του ποσού των 1,4 εκατ. ευρώ προχώρησε η «ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ».

Στην ολοκλήρωση της πώλησης ακινήτου συνολικής εκτάσεως 11.250 τετραγωνικών μέτρων στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Καλοχωρίου, του Δήμου Δέλτα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης έναντι του ποσού των 1,4 εκατ. ευρώ προχώρησε η «ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ».

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σύμφωνα με το κεφ. 4.1.3 του κανονισμού του ΧΑ, η Διοίκηση της Εταιρείας "ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ" γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 12/08/2021 ανακοίνωσης και στο πλαίσιο των ενεργειών εξυγίανσης της Εταιρείας και μείωσης των δανειακών υποχρεώσεών της:

α) ολοκληρώθηκε την 29/11/2021 η πώληση ακινήτου της Εταιρείας αποκλειστικής κυριότητάς της, ήτοι του υπ' αριθμόν εννιακόσια σαράντα επτά (947) αγροτεμαχίου με το εντός αυτού ευρισκόμενου κτίσματος (αποθήκη), το οποίο ευρίσκεται εκτός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, εκτός Ζώνης, εντός Γ.Π.Σ. , στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Καλοχωρίου, του Δήμου Δέλτα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, συνολικής εκτάσεως μέτρα τετραγωνικά έντεκα χιλιάδες διακόσια πενήντα (11.250,00), μετά των επ' αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων, με τίμημα ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.400.000,00€), το οποίο κατεβλήθη από την αγοράστρια εταιρεία " Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία "ACF LOGISTICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε ", στην εμπραγμάτως ασφαλισμένη ομολογιούχο δανείστρια σε ισόποση μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας.

β) εισπράχθηκε την 18/11/2021, η επίδικη απαίτηση της Εταιρείας Home City Zrt. Ουγγαρίας, ποσού ύψους ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.250.000€) που χρησιμοποιήθηκε σε ισόποση μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας.

Η Διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι επετεύχθη ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξυγίανση των υποχρεώσεών της και την ανοδική πορεία της.

Με νεότερες ανακοινώσεις η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider