H McLaren διαψεύδει δημοσιεύματα για εξαγορά της από την Audi

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H McLaren διαψεύδει δημοσιεύματα για εξαγορά της από την Audi
Στην διάψευση δημοσιευμάτων που την ήθελαν να έχει εξαγοραστεί από την Audi, προχώρησε την Δευτέρα η McLaren Automotive, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Στην διάψευση δημοσιευμάτων που την ήθελαν να έχει εξαγοραστεί από την Audi, προχώρησε την Δευτέρα η McLaren Automotive, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Πιο αναλυτικά, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Autocar, που ανέφερε πως επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία για την εξαγορά της McLaren από την Audi, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι τα δημοσιεύματα έχουν περιέλθει στην γνώση της και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να σχολιάσει το κατά πόσο οι δύο εταιρείες βρέθηκαν σε διαπραγματεύσεις για μία πιθανή εξαγορά.

«Η McLaren συνεχώς συμμετέχει σε διαδικασίες για την ενίσχυση της συνεργασίας της με συνεργάτες και προμηθευτές αλλά και με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ωστόσο δεν έχει σημειωθεί καμία μεταβολή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς», ανέφερε στη συνέχεια η McLaren, ενώ από την πλευρά της η Αudi αρκέστηκε να αναφέρει πως «εξετάζει πάντα μία πληθώρα επιλογών που έχει στην διάθεσή της», χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ένεση» ρευστότητας 760 εκατ. δολαρίων για την McLaren

gazzetta
gazzetta reader insider insider