Ελλάδα
15-11-2021 | 13:45

WATT+VOLT: Συνεχίζει τη διεύρυνση του δικτύου Chargespot κάνοντας την ηλεκτροκίνηση 1ο στόχο ανάπτυξης!

Newsroom
Μοιράσου το
WATT+VOLT: Συνεχίζει τη διεύρυνση του δικτύου Chargespot κάνοντας την ηλεκτροκίνηση 1ο στόχο ανάπτυξης!
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η WATT+VOLT μέσω του Chargespot δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, στηρίζοντας έτσι μοναδικά την ηλεκτροκίνηση και προσφέροντας στο κοινό την ευκολία που αναζητούσε!

Αυτό συμβαίνει μέσω των ολοένα αυξανόμενων σημείων φόρτισης σε top επιχειρήσεις, που αποτελούν καθημερινή τους στάση έτσι κι αλλιώς, με αποτέλεσμα να μπορούν να συνδυάζουν τις ασχολίες τους και να παραμένουν πάντα φορτισμένοι! 

Οι νέες προσθήκες αφορούν σε αύξηση σημείων φόρτισης σε ήδη υπάρχοντες συνεργάτες, όπως το Βιολογικό Χωριό που πλέον μετρά συνολικά 7 καταστήματα στο δίκτυο Chargespot καθώς και τα ξενοδοχεία Grecotel που μέχρι στιγμής αριθμούν 14 σημεία.

Στις νέες προσθήκες εντάσσεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όπου ειδικά στο προσεχές γιορτινό διάστημα θα έχει την τιμητική του, βοηθώντας τους επισκέπτες του να «φορτίζουν» οι ίδιοι τις μπαταρίες τους διασκεδάζοντας, αλλά και τα αυτοκίνητά τους με WATT+VOLT ενέργεια μέσω του δικτύου Chargespot

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.