Τη λύση SAP S/4HANA μέσω της Real Consulting επέλεξε η βιομηχανία τροφίμων ΜΙΝΕΡΒΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τη λύση SAP S/4HANA μέσω της Real Consulting επέλεξε η βιομηχανία τροφίμων ΜΙΝΕΡΒΑ
Η ΜΙΝΕΡΒΑ επιτυγχάνει τη βέλτιστη απόδοση στη διαχείριση των αποθηκών της με καλύτερο προγραμματισμό και έλεγχο των πόρων παραγωγής και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Στην εφαρμογή της λύση SAP S/4HANA μέσω της Real Consulting, SAP Platinum Partner, προχωρά η ΜΙΝΕΡΒΑ, η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία τυποποιημένου ελαιόλαδου στην Ελλάδα, έχοντας ως στόχο την καλύτερη υποστήριξη των παραγωγικών της δραστηριοτήτων στη χώρα μας, τον αρτιότερο έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της και τη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής της αλυσίδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εφαρμόζοντας το νέο σύστημα, η εταιρεία - η οποία διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διανομής προϊόντων σε 25 χώρες και 5 ηπείρους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον καταναλωτή σε όλον τον κόσμο να γνωρίσει την πραγματική γεύση του ελαιόλαδου και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων - ενοποιεί όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης εξασφαλίζοντας τον κεντρικό έλεγχο των διαδικασιών της. Ταυτόχρονα, συγκεντρώνοντας τις διαδικασίες και τα δεδομένα σε µία κεντρική βάση (HANA) και παρέχοντας σύγχρονες τεχνικές προσπέλασης και ανάλυσης πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, αποκτά άμεση, έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση.

Με την εφαρμογή του SAP S/4HANA, η ΜΙΝΕΡΒΑ επιτυγχάνει τη βέλτιστη απόδοση στη διαχείριση των αποθηκών της με καλύτερο προγραμματισμό και έλεγχο των πόρων παραγωγής και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Ακόμη, καταφέρνει να μειώνει τα κόστη αποθεμάτων λόγω καλύτερου σχεδιασμού, παρακολούθησης και προβλέψεων, ενώ αποκτά ενοποιημένη εικόνα των πωλήσεων και των απαιτήσεων.

Με την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της στις παραγωγικές μονάδες και στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού μέσω του SAP S/4HANA, και με τις δυνατότητες υλοποίησης της έμπειρης ομάδας της Real Consulting, η MINEΡBA, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, στοχεύει στην απόκτηση πολλαπλών πλεονεκτημάτων, προκειμένου να διευρύνει την ηγετική της θέση στην Ελλάδα και να ενισχύσει τις συνεργασίες της στην παγκόσμια αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider