Royal Caribbean: Παραιτείται από CEO μετά από τρεις δεκαετίες ο Ρίτσαρντ Φέιν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Royal Caribbean: Παραιτείται από CEO μετά από τρεις δεκαετίες ο Ρίτσαρντ Φέιν
Την παραίτηση του από τη θέση διευθύνοντος συμβούλου της Royal Caribbean μετά από τριάντα και πλέον χρόνια στο «τιμόνι» της εταιρείας ανακοίνωσε ο Ρίτσαρντ Φέιν.

Την παραίτηση του από τη θέση διευθύνοντος συμβούλου της Royal Caribbean μετά από τριάντα και πλέον χρόνια στο «τιμόνι» της εταιρείας ανακοίνωσε ο Ρίτσαρντ Φέιν, σηματοδοτώντας την αλλαγή σελίδας του ταξιδιωτικού κολοσσού, ο οποίος προσπαθεί να ανακάμψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Royal Caribbean, καθήκοντα CEO από τις αρχές του νέου έτους θα αναλάβει ο νυν οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Τζέισον Λίμπερτι, ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναφέρει την Royal Caribbean στα προ πανδημίας επίπεδα, καθώς σταδιακά επανεκκινούν οι δραστηριότητες του ομίλου, περισσότερο από ένα χρόνο μετά την διακοπή των κρουαζιέρων λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με το Reuters, o Φέιν θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της Royal Caribbean, ενισχύοντας το έργο του Λίμπερτι, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του οικονομικού τμήματος από το 2013, ενώ την θέση του ως CFO θα αναλάβει ο πρώην αντιπρόεδρος Naftali Holtz.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider