Mevaco: Ανέλαβε έργο κατασκευής βάσεων φωτοβολταϊκών, ύψους 5,8 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mevaco: Ανέλαβε έργο κατασκευής βάσεων φωτοβολταϊκών, ύψους 5,8 εκατ. ευρώ
Την κατασκευή - παραγωγή μεταλλικών βάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων στην ελληνική επικράτεια, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 5,8 εκατ. ευρώ περίπου, για λογαριασμό εταιρείας, μέλους διεθνούς κατασκευαστικού Ομίλου με σημαντικές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, ανέλαβε η Mevaco.

Την κατασκευή - παραγωγή μεταλλικών βάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων στην ελληνική επικράτεια, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 5,8 εκατ. ευρώ περίπου, για λογαριασμό εταιρείας, μέλους διεθνούς κατασκευαστικού Ομίλου με σημαντικές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, ανέλαβε η Mevaco, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με το τεθέν χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω μεταλλικών βάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσεως.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα αυτή ανάθεση επιβεβαιώνει την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα της Εταιρείας, την ευελιξία του επιχειρηματικού της μοντέλου και αποδεικνύει την αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή εκτέλεση μεγάλων έργων στον συγκεκριμένο τομέα (Φ/Β πάρκα) , με αυστηρές προδιαγραφές, υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τεχνικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider