Αποκτούν άδειες λειτουργίας για τα πρατήρια υγρών καυσίμων τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποκτούν άδειες λειτουργίας για τα πρατήρια υγρών καυσίμων τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
Ειδικά για το σύστημα εισροών- εκροών, ο κ. Σκόδρας σημειώνει ότι «η εγκατάστασή του θα μας βοηθήσει σημαντικά στον σχεδιασμό όλου του προγραμματισμού μας.

Ο ΟΑΣΘ «νοικοκυρεύεται σε κάθε επίπεδο», τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του Γιώργος Σκόδρας, γνωστοποιώντας ότι ο οργανισμός διαθέτει πλέον άδειες λειτουργίας για τα πρατήρια υγρών καυσίμων του, αλλά και ολοκληρωμένο σύστημα εισροών- εκροών καυσίμων, για όλα τα λεωφορεία του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του οργανισμού, οι άδειες λειτουργίας αφορούν τα πρατήρια καυσίμων που λειτουργούν για τον εφοδιασμό των λεωφορείων στα αμαξοστάσια του Φοίνικα και της Σταυρούπολης. Για την ολοκληρωμένη λειτουργία του συστήματος εισροών- εκροών καυσίμων, τονίζεται ότι έχουν τοποθετηθεί 465 δακτύλιοι σε ισάριθμα λεωφορεία του οργανισμού, με τους οποίους καταγράφεται λεπτομερώς πότε εφοδιάζεται κάθε όχημα, με πόσα λίτρα, καθώς και πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει από το προηγούμενο γέμισμα του ντεπόζιτού του.

Ειδικά για το σύστημα εισροών- εκροών, ο κ. Σκόδρας σημειώνει ότι «η εγκατάστασή του θα μας βοηθήσει σημαντικά στον σχεδιασμό όλου του προγραμματισμού μας, αλλά και θα απαλείψει κάθε κενό ή υπόνοια για πλημμέλειες στη διαχείριση των καυσίμων». Υπενθυμίζει δε, ότι ετησίως ο ΟΑΣΘ αγόραζε και κατανάλωνε 20 εκατ. λίτρα καυσίμου, κόστους περίπου 20 εκατ. ευρώ, που όπως σημειώνει, «αποτελεί το δεύτερο υψηλότερο, μετά τη μισθοδοσία».

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής του οργανισμού σημειώνει ότι «δεν είναι μόνον ο στόλος του ΟΑΣΘ που αυξάνεται, καθώς ο οργανισμός νοικοκυρεύεται σε κάθε επίπεδο. Η προσπάθεια συνεχίζεται, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου συγκοινωνιών στους Θεσσαλονικείς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider