Amazon: Ανοίγει νέες εγκαταστάσεις με 250 νέες θέσεις εργασίας - Αξίζει 21 εκατ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Amazon: Ανοίγει νέες εγκαταστάσεις με 250 νέες θέσεις εργασίας - Αξίζει 21 εκατ. δολάρια
O Δήμαρχος της Τιχουάνα δήλωσε πως το νέο warehouse θα κάνει ταχύτερες τις παραδόσεις των προϊόντων εντός των συνόρων του Μεξικό και τις κοντινές περιοχές.

Τις νέες - τεραστίων διαστάσεων - εγκαταστάσεις αποθήκευσης και αποστολών ανοίγει αυτόν τον μήνα στην πόλη Τιχουάνα στο Μεξικό, η Amazon.

Οι νέες εγκαταστάσεις θα βρίσκονται λιγότερο από 3 μίλια από τα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικό, ενώ εκτιμάται πως η αξία του ανέρχεται στα 21 εκατ. δολάρια, καθώς, σύμφωνα με την εταιρεία, οι αποθήκες θα έχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Δήμαρχος της Τιχουάνα δήλωσε πως το νέο warehouse θα κάνει ταχύτερες τις παραδόσεις των προϊόντων εντός των συνόρων του Μεξικό και τις κοντινές περιοχές. Μάλιστα, η συνδρομή Amazon Prime επιτρέπει «απεριόριστη» παράδοση δύο ημερών σε σχεδόν ολόκληρο το Μεξικό.

Η νέα εγκατάσταση θα δημιουργήσει 250 νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία και ανταγωνιστικές τιμές στον κλάδο και επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, οι μισθοί είναι τυπικά υψηλότεροι σε σχέση με το υπόλοιπο Μεξικό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως καμία από τις συνολικά εννέα εγκαταστάσεις της Amazon στο Μεξικό δεν έχει Σωματείο Εργαζομένων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Amazon: Μπόνους 50 λιρών σε όσους εργαζόμενους φτάνουν έγκαιρα στην εργασία τους

gazzetta
gazzetta reader insider insider