Η General Motors ζήτησε υποχρεωτική ενημέρωση από τους υπαλλήλους της για τους εμβολιασμούς 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η General Motors ζήτησε υποχρεωτική ενημέρωση από τους υπαλλήλους της για τους εμβολιασμούς 
Η διοίκηση της αυτοκινητοβιομηχανίας αναφέρει πως η ενημέρωση είναι αυστηρά εμπιστευτική και ότι χρειάζεται ώστε να καταστεί ευκολότερη η προστασία των εργαζομένων από τον κορονοϊό.

Η General Motors ζήτησε υποχρεωτικά από όλους τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ την αποστολή ενημερωτικού mail στο οποίο θα ενημερώνουν τη διοίκηση της αυτοκινητοβιομηχανίας για το εάν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Πρόκειται για μια ακόμα πολυεθνική εταιρεία που προωθεί τη συλλογή πληροφοριών από τους εργαζομένους για το status εμβολιασμών τους.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η κίνηση δεν έχει σκοπό την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των περίπου 48.000 υπαλλήλων της GM στις ΗΠΑ, με τη διοίκηση της εταιρείας να αναφέρει πως η ενημέρωση είναι αυστηρά εμπιστευτική και ότι χρειάζεται ώστε να καταστεί ευκολότερη η προστασία των εργαζομένων από τον κορονοϊό.

«Το επίπεδο της ανοσίας είναι σημαντικό για την GM ώστε να φανεί εάν χρειάζεται χαλάρωση ή αυστηροποίηση των υγειονομικών κανόνων που ακολουθούμε για τον κορονοϊό» ανέφερε σε δήλωση του ο επικεφαλής υγειονομικών υποθέσεων τηςGM, Τζέφρι Ρας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H GM θα πληρώσει 1 δισ. δολάρια για την ανάκληση όλων των Chevrolet Bolt

gazzetta
gazzetta reader insider insider