Business Insider: Η JPMorgan θα δώσει πρόσβαση στους πελάτες της μονάδας διαχείρισης πλούτου σε funds κρυπτονομισμάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Business Insider: Η JPMorgan θα δώσει πρόσβαση στους πελάτες της μονάδας διαχείρισης πλούτου σε funds κρυπτονομισμάτων
Η JPMorgan Chase & Co θα επιτρέψει σε όλους τους πελάτες της μονάδας διαχείρισης πλούτου να αποκτήσουν πρόσβαση σε funds κρυπτονομισμάτων, μετέδωσε το Business Insider, επικαλούμενο πηγές.

Η JPMorgan Chase & Co θα επιτρέψει σε όλους τους πελάτες της μονάδας διαχείρισης πλούτου να αποκτήσουν πρόσβαση σε funds κρυπτονομισμάτων, μετέδωσε το Business Insider, επικαλούμενο πηγές.

Η τράπεζα είπε στους χρηματοοικονομικούς της συμβούλους να δέχονται εντολές αγοράς και πώλησης από τους πελάτες της μονάδας διαχείρισης πλούτου για πέντε προϊόντα κρυπτονομισμάτων, αρχής γενομένης από τις 19 Ιουλίου.

Τέσσερα από αυτά τα προϊόντα είναι από την Grayscale Investments και ένα από την Osprey Funds, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η JPMorgan αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα. To Business Insider προσθέτοι ότι οι σύμβουλοι της JPMorgan δεν μπορούν να προτείνουν προϊόντα παρά μόνο να αγοράζουν και να πουλάνε κατόπιν αιτήματος των πελατών τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κίνηση της JPMorgan θα εφαρμοστεί σε όλους τους πελάτες που ζητούν επενδυτικές συμβουλές, συμπεριλαμβανομένων αυτών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή συναλλαγών Chase, πέραν των πλούτων πελατών και αυτών που έχουν αναθέσει τη διαχείριση των παγίων τους στην JPMorgan Advisors.

Φώτο: Getty Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider