O N. Έξαρχος ορίζεται Partner στην Resolute Asset Management Group

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
O N. Έξαρχος ορίζεται Partner στην Resolute Asset Management Group
 Από τη νέα του θέση ο κ. Έξαρχος θα έχει υπό την ευθύνη του τις περιοχές της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής.

Θέση Partner στην Resolute Asset Management Group, ανέλαβε ο από 01 Ιουλίου 2021, ο Νικόλας Έξαρχος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη νέα του θέση ο κ. Έξαρχος θα έχει υπό την ευθύνη του τις περιοχές της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Έξαρχος εντάσσεται στην Resolute Asset Management προερχόμενος από την Deutsche Bank, όπου διετέλεσε Managing Director και Chief Country Officer για την Ελλάδα και ανώτατο στέλεχος σε θέματα χρηματοοικονομικών και κεφαλαιαγορών. Στην μακρά του καριέρα, ο κ. Έξαρχος έχεις εργαστεί στην Credit Suisse και την Schroders.

Από τη νέα του θέση ο κ. Έξαρχος θα είναι υπεύθυνος, μαζί με τους αντίστοιχους επικεφαλής των χωρών που θα επιβλέπει, για την ανάπτυξη και την υλοποίηση της στρατηγικής περαιτέρω επέκτασης της Resolute, προκειμένου να εδραιωθεί η ηγετική θέση της αγοράς σε ολόκληρη την περιοχή.

Ο κ. Νικόλας Έξαρχος σχολίασε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Resolute σε μια τόσο κομβική στιγμή για την ανάπτυξη της εταιρείας. Το μετά-Covid περιβάλλον απαιτεί σημαντικές προσαρμογές στις διαδικασίες διαχείρισης ακινήτων των οικονομικών οργανισμών, καθώς επίσης και στα χαρτοφυλάκια των επενδυτών ακινήτων και τις στρατηγικές διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Η Resolute συνδυάζει μοναδικά την εκτεταμένη της εμπειρία πάνω σε θέματα διαχείρισης οικονομικών και ακινήτων και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι πραγματικά πολύτιμα για την υποστήριξη αυτής της διαδικασίας.»

Ο κ. Bill Hancock, Managing Partner της Resolute, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η νέα προσθήκη στην ομάδα μας αποτελεί μέρος, και είναι εξέχουσας σημασίας, για τη επικέντρωση της στρατηγικής μας στις αγορές αυτές όπου η Resolute απολαμβάνει ήδη σημαντική ανάπτυξη και αυξημένα μερίδια αγοράς. Ήταν στις προθέσεις μας να επεκτείνουμε την ομάδα ανώτατων στελεχών για να ηγηθούμε αυτής της ανάπτυξης και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσελκύσαμε έναν υποψήφιο του διαμετρήματος, της εμπειρίας και της φήμης του Νικόλα.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider