Yeezy Gap: «Ξεπούλησε» σε λίγες ώρες η προπώληση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Yeezy Gap: «Ξεπούλησε» σε λίγες ώρες η προπώληση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ξεπούλησε το μπλε μπουφάν Yeezy Gap, αξίας 200 δολαρίων.

«Ξεπούλησε» λίγες ώρες μετά την έναρξη της προπώλησης, το πρώτο κομμάτι από τη νέα συλλογή Yeezy Gap, στην οποία ο ράπερ Κάνιε Γουέστ συνεργάζεται με την εταιρεία Gap.

Πρόκειται για ένα μπλε μπουφάν αξίας 200 δολαρίων, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να παραγγείλουν, παρότι οι αποστολές των παραγγελιών δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν το φθινόπωρο.

Μέσα σε λίγες ώρες το puffer jacker ήταν ήδη sold out από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Gap, ενώ παραμένει αβέβαιο το πότε θα βγουν προς πώληση τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής.

Σύμφωνα με το CNBC, η συμφωνία συνεργασίας έχει 10ετή διάρκεια και το brand Yeezy εκτιμάται πως θα λαμβάνει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και πιθανόν να λάβει μετοχικό ποσοστό στην Gap, ανάλογα με την πορεία των πωλήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροαπαλλαγές και ντίζελ στο ραντάρ της Κομισιόν: Οι συστάσεις και το μικρό καλάθι στήριξης

Η ρελάνς Μητσοτάκη στον Τσίπρα για την έξοδο από τα μνημόνια - Ο μεταγραφικός πυρετός στο ΠΑΣΟΚ - Το debate που ζητά η Καρυστιανού

Το Ozempic, οι υψηλές τιμές στα κόκκινα κρέατα και η εξαγορά της Νιτσιάκος

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider