Ποιες τράπεζες προσφέρουν δωρεάν γεύματα και «εξοδολόγιο» για την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποιες τράπεζες προσφέρουν δωρεάν γεύματα και «εξοδολόγιο» για την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία
Goldman Sachs, Bank of America και Credit Suisse προσφέρουν δωρεάν φαγητό για να «πείσουν» τους εργαζομένους τους να επιστρέψουν στα γραφεία.

Goldman Sachs, Bank of America και Credit Suisse προσφέρουν δωρεάν φαγητό για να «πείσουν» τους εργαζομένους τους να αφήσουν την τηλεργασία και να επιστρέψουν στα γραφεία.

Την τακτική των «δωρεάν γευμάτων» και του «εξοδολογίου» ακολουθούν όλο και περισσότερες εταιρείες, όπως τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες τεχνολογίας και νομικά γραφεία προσφέροντας κίνητρα στους εργαζομένους τους, καθώς όλο και περισσότεροι Αμερικανοί εμβολιάζονται κατά της Covid.

Για κάποιες εταιρείες, όπως η Goldman Sach, το πρόγραμμα των δωρεάν γευμάτων ή «εξοδολογίου» 20 δολαρίων την ημέρα ξεκίνησε το 2020, ως «απαραίτητο» μέτρο στα γραφεία που δεν διέθεταν χώρους καφετέριας, καθώς τα τοπικά εστιατόρια είχαν κλείσει. Για άλλες εταιρείες, το πρόγραμμα αποτελεί κίνητρο «επιστροφής» για τους εργαζόμενους που έχουν «συνηθίσει» στην τηλεργασία.

Υπάρχουν βέβαια και οι εταιρείες όπως η Bloomberg, στην οποία οι εργαζόμενοι είχαν πρόσβαση σε δωρεάν σνακς, όλες τις ώρες που βρίσκονται στα γραφεία, πολύ πριν την πανδημία, όμως πλέον τα γεύματα είναι μεγαλύτερα και συσκευασμένα ατομικά για λόγους υγιεινής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider