ΕΑΤ: Βοήθεια στις μικρές επιχειρήσεις για τη σύνταξη business plan

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΑΤ: Βοήθεια στις μικρές επιχειρήσεις για τη σύνταξη business plan
Η Hellenic Development Bank (HDB) παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια να στηρίξει χρηματοδοτικά και συμβουλευτικά, την Ελληνική επιχειρηματικότητα.

To πρώτο μιας σειράς, σύντομων και χρήσιμων ψηφιακών μαθημάτων προσφέρει πλέον η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Hellenic Development Bank (HDB), με σκοπό να βοηθήσει τις ενδιαφερόμενες, πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) που στη συνέχεια θα μπορεί να αξιοποιηθεί για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης από τα προγράμματα της HDB.

Στο πλαίσιο του Συμβουλευτικού της ρόλου, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, προσφέρει με απλά και κατανοητά βήματα, έναν σύντομο on line οδηγό HDB ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να συντάξει το δικό του επιχειρηματικό σχέδιο, να το αξιολογήσει και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της υλοποίησής του.

Στόχος είναι η παράθεση όλων των βασικών πληροφοριών και εννοιών για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να προχωρήσει στη δημιουργία της δικής του επιχείρησης ή απλώς θέλει να αυξήσει και να βελτιώσει την υφιστάμενη επιχείρηση ή που απλά επιθυμεί να αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Η Hellenic Development Bank (HDB) παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια να στηρίξει χρηματοδοτικά και συμβουλευτικά, την Ελληνική επιχειρηματικότητα, σε όλα τα στάδια της εξέλιξης της, με πληροφορίες προστιθέμενης αξίας που βελτιώνουν θεαματικά τον επενδυτικό ορίζοντα κάθε μικρομεσαίου επιχειρηματία ή ελεύθερου επαγγελματία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hdb.gr για να παρακολουθήσετε τον πρώτο κύκλο on line μαθημάτων για τη σύνταξη ενός άρτιου και αποτελεσματικού business plan…

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider