Ελλάδα
20-05-2021 | 16:09

Space Hellas: Διάκριση σε εκδήλωση της Dell Technologies

Newsroom
Μοιράσου το
Space Hellas: Διάκριση σε εκδήλωση της Dell Technologies
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Με τη διάκριση «Excellence Infrastructure Solutions Sales» για το 2020, βραβεύτηκε η Space Hellas στην ετήσια εκδήλωση «Dell Technologies Partner Awards», που διοργάνωσε ψηφιακά η εταιρεία στις 13 Μαΐου 2020 για να τιμήσει και να αναγνωρίσει τις προσπάθειες των συνεργατών της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το βραβείο «Excellence Infrastructure Solutions Sales» αποτελεί την αναγνώριση του καλύτερου συνεργάτη στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα των λύσεων υποδομής. Επιβραβεύει τη Space Hellas για την αφοσίωση και τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασαν, καθώς και για την τεχνογνωσία, την κατάρτιση, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε, ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών της με τις λύσεις Dell Technologies.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Αναστασάκος, Γενικός Διευθυντής Sales & System Integration, ο οποίος δήλωσε: «Η χρονιά που πέρασε ήταν λόγω της πανδημίας για όλους μας πρωτόγνωρη, ταυτόχρονα όμως ενδιαφέρουσα και γεμάτη νέες προκλήσεις. Χρειάστηκε να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις νέες ανάγκες των πελατών μας. Όμως, μέσα από τις δυσκολίες μπορέσαμε και ανακαλύψαμε νέες δεξιότητες και δυνατότητες που ενδεχομένως αγνοούσαμε. Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή ήταν οι συνεργάτες μας στην Dell Technologies, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εξαίρετη συνεργασία. Η βράβευση αυτή αποτελεί για όλους εμάς πηγή έμπνευσης, ώστε να συνεχίσουμε δυνατά την προσπάθειά μας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα». 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.