Δεν «πουλάει» ο Έλον Μασκ - Βγαίνει κερδισμένος από τη «βουτιά» του bitcoin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεν «πουλάει» ο Έλον Μασκ - Βγαίνει κερδισμένος από τη «βουτιά» του bitcoin
Εν μέσω της αβεβαιότητας που επικρατεί στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, ο Έλον Μάσκ με ένα λακωνικό tweet σημείωσε ότι η Tesla έχει «διαμαντένια χέρια».

«Κερδισμένος» φαίνεται ότι βγαίνει ο Έλον Μασκ από τη «βουτιά» που καταγράφουν τις τελευταίες ώρες τα κρυπτονομίσματα, καθώς διεμηνύει με νέο σχόλιό του στο Twitter ότι η εταιρεία του δεν θα πουλήσει κανένα από τα κρυπτονομίσματά της.

Εν μέσω της αβεβαιότητας που επικρατεί στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, ο Έλον Μάσκ με ένα λακωνικό tweet σημείωσε ότι η Tesla έχει «διαμαντένια χέρια» και πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια πώληση. Μάλιστα, αν δεν είχε δηλώσει πως η Tesla αναστέλλει τη χρήση του bitcoin ως μέσο πληρωμής για τα αυτοκίνητα της, εξαιτίας των επιπτώσεων που έχουν τα κρυπτονομίσματα στο περιβάλλον, θα έλεγε κανείς πως αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσει επιπλέον κρυπτονομίσματα, σε... καλή τιμή.

Tο Bitcoin σήμερα καταγράφει βαριές απώλειες, φτάνοντας το 30,16% τις τελευταίες 24 ώρες, έως τις 30.066 δολάρια.

Επιπλέον, το ισχυρό κρυπτονόμισμα δεν έχει διαπραγματευτεί κάτω από το επίπεδο των 30.000 δολαρίων από τα τέλη Ιανουαρίου.

Η κατιούσα ξεκίνησε στις 12 Μαΐου όταν ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως η Tesla θα σταματούσε να δέχεται Βitcoin για τις συναλλαγές της, εξαιτίας των ανησυχιών για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του ενεργοβόρου mining του κρυπτονομίσματος. Τα σχόλια του Μασκ προκάλεσαν απώλειες 300 δισ. δολαρίων σε μία ημέρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μαζεύει τις βαριές απώλειες το Bitcoin - Υψηλή μεταβλητότητα

Έλον Μασκ: Γιατί το dogecoin είναι καλύτερο από το bitcoin

Έλον Μασκ: Η Tesla δεν έχει πουλήσει κανένα Bitcoin

gazzetta
gazzetta reader insider insider