ΗΠΑ: Σε ιστορικό υψηλό τα κέρδη της Target για το α' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Σε ιστορικό υψηλό τα κέρδη της Target για το α' τρίμηνο
Πολυκαταστήματα Target στις ΗΠΑ
Ενισχύεται η πεποίθηση για σημαντική ανάκαμψη του κλάδου λιανικής στις ΗΠΑ στην αρχή του 2021, με βάση τα εταιρικά αποτελέσματα.

Μεγάλη αύξηση κατέγραψε τα κέρδη της αμερικανικής αλυσίδας καταστημάτων Target για το α' τρίμηνο του 2021, ξεπερνώντας σημαντικά τις προβλέψεις των αναλυτών.

Ειδικότερα, τα έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 2.09 δισ. δολάρια έναντι 2.8 δισ. δολαρίων στο α' τρίμηνο του 2020.

Τα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν στα 4,17 δολάρια έναντι 56 σεντ το α' τρίμηνο του 2020, ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν κατά 525%, φτάνοντας στα 3,69 δολάρια ανά μετοχή, νέο ιστορικό υψηλό.

Οι πωλήσεις της Target ανήλθαν σε 23.88 δισ. δολάρια έναντι 19.37 δισ. δολαρίων πέρσι και αντί πρόβλεψης για πωλήσεις 21.75 δισ. δολαρίων από αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της FactSet.

Σημειώνεται πως αποτελέσματα α' τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών ανακοίνωσαν οι Home Depot, Walmart, ενισχύοντας την πεποίθηση για σημαντική ανάκαμψη του κλάδου λιανικής στις ΗΠΑ στην αρχή του 2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κερδοφόρο των α' τρίμηνο για την Macy's - Μεγάλη αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων

Home Depot: Συνέτριψε τις εκτιμήσεις με τα μεγέθη τριμήνου -Άλμα 32% στις πωλήσεις

Ανώτερα των προσδοκιών τα έσοδα της Walmart για το α' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider