Σκάνδαλο Μπιλ Γκέιτς: Έρευνα της Microsoft για σχέση με υπάλληλο της εταιρείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκάνδαλο Μπιλ Γκέιτς: Έρευνα της Microsoft για σχέση με υπάλληλο της εταιρείας
Πριν από λίγες ημέρες, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν από κοινού την απόφαση να πάρουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η προσωπική ζωή του Μπιλ Γκέιτς, όχι μόνο για το διαζύγιο του από την Μελίντα Γκέιτς, αλλά και για μία «εξωσυζυγική σχέση» με γυναίκα - πρώην εργαζόμενη - της Microsoft, η οποία αντιβαίνει στον κανονισμό της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η Microsoft Corp. ανακοίνωσε πως εξετάζει τη πιθανότητα να υπήρξε «ρομαντική σχέση» του ιδρυτή της εταιρείας Μπιλ Γκέιτς, με γυναίκα που εργαζόταν στην εταιρεία, σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες, το 2000. Σύμφωνα με το CNBC, το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε έλεγχο όλων των στοιχείων, ενώ την έρευνα ανέλαβε ανεξάρτητη νομική εταιρεία. Όμως όπως αναφέρεται, η έρευνα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ο Γκέιτς αποχώρησε από το Συμβούλιο της εταιρείας πριν την ανακοίνωση οποιουδήποτε συμπεράσματος.

Οι νύξεις για τον φερόμενο ως «πραγματικό» λόγο αποχώρησης του Γκέιτς από την ηγεσία της εταιρείας προκαλεί σχόλια στον οικονομικό χώρο, καθώς ο μεγιστάνας της τεχνολογίας είχε δικαιολογήσει την αποχώρηση του λέγοντας πως θέλει να αφιερωθεί στη φιλανθρωπία και τα ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτεί.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν από κοινού την απόφαση να πάρουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τον μεγιστάνα της τεχνολογίας με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά σκάνδαλα Τζέφρι Έπσταιν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Διέψευσε τους αναλυτές η Microsoft - Έσοδα 41,7 δισ. και κέρδη 15,46 δισ.

Πλησιάζει τα 2 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση της Microsoft

Διαζύγιο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Πώς θα μοιραστεί η περιουσία των 146 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider