«Λευκός καπνός» για τη συμφωνία Pyramis -Bosch για το πρώην εργοστάσιο της Pitsos

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Λευκός καπνός» για τη συμφωνία Pyramis -Bosch για το πρώην εργοστάσιο της Pitsos
Σε συμφωνία κατέληξαν η γερμανική Bosh και η ελληνική Πυραμίς για το μέλλον της Pitsos, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του insider.gr.

Σε συμφωνία κατέληξαν η γερμανική Bosh και η ελληνική Πυραμίς για το μέλλον της Πίτσος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ιnsider.

Ειδικότερα, η γερμανική εταιρεία φαίνεται να απάντησε θετικά στην ανανεωμένη πρόταση της Πυραμίς σχετικά με την παραγωγική μονάδα της Πίτσος.

Παρότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουνε γίνει ακόμα γνωστές, η Πυραμίς θα αποκτήσει τον εργοστασιακό εξοπλισμό δύο μονάδων παραγωγής του παλιού εργοστασίου της Πίτσος προκειμένου να συνεχίσει να παράγει προϊόντα που παρήγαγε μέχρι πρότινος η Bosch στη χώρα μας με τη δίκη της, βέβαια, επωνυμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία δεν περιλαμβάνει την εκμίσθωση του παλιού εργοστασίου και η Πυραμίς αναμένεται να αναζητήσει νέο χώρο στέγασης των μονάδων παραγωγής. Μάλιστα η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση κατάλληλης κτιριακής εγκατάστασης σε κάποια βιομηχανική περιοχή πέριξ της Αττικής και ειδικότερα στον Ασπρόπυργο και στα Οινόφυτα.

Στα άμεσα σχέδιά της εταιρείας περιλαμβάνεται επίσης και η επαναπρόσληψη των πρώην εργαζομένων της Πίτσος για την στελέχωση του νέου εργοστασίου της Πυραμίς με στόχο την όσο το δυνατόν άμεση επαναλειτουργία του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider