Επιχειρήσεις | Ελλάδα
05-04-2021 | 18:56

ΕΥΔΑΠ: Η αξιολόγηση των 3 προσφορών για το project της Ψυττάλειας

Newsroom
Μοιράσου το
ΕΥΔΑΠ: Η αξιολόγηση των 3 προσφορών για το project της Ψυττάλειας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο διαγωνισμός για τη συντήρηση και τη λειτουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) Ψυττάλειας, με την ΕΥΔΑΠ να προχωρά στην αποδοχή τριών προσφορών, επιβεβαιώνοντας πρωινό σημερινό θέμα του insider.gr

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, αποφάσισε ότι οι τρεις προσφορές που είχαν υποβληθεί στο διαγωνισμό για τη «Συντήρηση και Λειτουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) Ψυττάλειας» πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου και της οικείας Διακήρυξης και γίνονται αποδεκτές.

Η αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών των συμμετεχόντων έχει ήδη ολοκληρωθεί και η βαθμολογία των τεχνικών προσφορών είναι:

ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΑΒΑΞ – ΕΡΓΟΤΕΜ: 109,93

INTRAKAT – SUEZ INTERNATIONAL – ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: 108

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: 106

Το επόμενο βήμα είναι το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, ώστε το διοικητικό συμβούλιο να επιλέξει την κοινοπραξία η οποία θα αναλάβει τη διαχείριση του έργου. 

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, η συμμετοχή κρίνεται ως ικανοποιητική, καθώς κατατέθηκαν τρεις προσφορές για την ανάληψη της λειτουργίας και συντήρησης από συμπράξεις εγχώριων και διεθνών εταιρειών κύρους.

Η λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΚΕΛ Ψυττάλειας, ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα επεξεργασίας λυμάτων στην Ευρώπη αφορά και την εκτέλεση εργασιών και λειτουργικών ρυθμίσεων για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της εγκατάστασης, εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό όφελος για τους πολίτες και το περιβάλλον. Σημειώνεται ότι μέρος των ενεργειακών αναγκών του Κέντρου καλύπτεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που παράγονται εκεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.