ΔΕΔΔΗΕ: Αναζητάει ακίνητο με 25 εκατ. ευρώ – Ποιες προδιαγραφές βάζει

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΔΔΗΕ: Αναζητάει ακίνητο με 25 εκατ. ευρώ – Ποιες προδιαγραφές βάζει
Ανοιχτό διαγωνισμό για την αγορά κτιρίου, έτοιμου προς χρήση, για να στεγάσει τις κεντρικές του υπηρεσίες προκήρυξε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανοιχτό διαγωνισμό για την αγορά κτιρίου, έτοιμου προς χρήση, για να στεγάσει τις κεντρικές του υπηρεσίες προκήρυξε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του φορέα, η διακήρυξη προβλέπει ότι το ανώτατο ποσό που έχει προϋπολογίσει η διοίκηση είναι τα 25 εκατ. ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένων συμβολαιογραφικών δαπανών και τυχόν Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών είναι η 14η Μαΐου 2021.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη του διαγωνισμού, το Ακίνητο πρέπει να βρίσκεται σε αστική περιοχή, εντός σχεδίου πόλεως, στις παρακάτω Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Αττικής: Κεντρικός Τομέας Αθηνών: Δήμος Αθηναίων, Δήμος Βύρωνα, Δήμος Γαλατσίου, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Δήμος Ζωγράφου, Δήμος Ηλιούπολης, Δήμος Καισαριανής. Νότιος Τομέας Αθηνών: Δήμος Αγίου Δημητρίου, Δήμος Αλίμου, Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δήμος Καλλιθέας, Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου, Δήμος Νέας Σμύρνης. Βόρειος Τομέας Αθηνών: Δήμος Αγίας Παρασκευής, Δήμος Αμαρουσίου, Δήμος Ηρακλείου, Δήμος Νέας Ιωνίας, Δήμος Παπάγου – Χολαργού, Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δήμος Χαλανδρίου. Δυτικός Τομέας Αθηνών: Δήμος Αιγάλεω, Δήμος Περιστερίου.

Να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από κύριους συγκοινωνιακούς άξονες και να εξυπηρετείται από ΜΜΜ σταθερής τροχιάς, ευρισκόμενο σε απόσταση που δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 1.500m από σταθμούς ΜΕΤΡΟ ή ΗΣΑΠ και να καθιστά ασφαλή και ευχερή την πρόσβαση των εργαζομένων.

Το ακίνητο πρέπει να έχει συνολική μεικτή επιφάνεια ανωδομής 13.000m2 με επιτρεπόμενη απόκλιση έως ±15% και υπόγειους χώρους ωφέλιμης επιφάνειας 4.000m2 περίπου για αποθήκες, αρχεία κλπ. και στάθμευση επιβατικών και υπηρεσιακών οχημάτων (τουλάχιστον 100 θέσεις στάθμευσης).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider