Επιχειρήσεις
03-03-2021 | 13:49

Intercontinental International: Μνημόνιο συναντίληψης με GlaxoSmithKline για απόκτηση ακινήτου

Newsroom
Μοιράσου το
Intercontinental International: Μνημόνιο συναντίληψης με GlaxoSmithKline για απόκτηση ακινήτου

Μνημόνιο συναντίληψης, για την απόκτηση ακινήτου επί της λεωφόρου Κηφισίας 266 στο Χαλάνδρι, έναντι 12,5 εκατ. ευρώ., με την GlaxoSmithKline υπέγραψε η Intercontinental International ΑΕΕΑΠ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εταιρεία, σε συνέχεια συμμετοχής της σε κλειστή ιδιωτική διαγωνιστική διαδικασία όσον αφορά στην απόκτηση της κυριότητας ακινήτου, (κτηρίου γραφείων, ανωδομής 3.180,32 τμ) επί της Λεωφόρου Κηφισίας 266 στο Χαλάνδρι και την επαναμίσθωση μέρους αυτού στο τωρινό ιδιοκτήτη, την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία GlaxoSmithKline Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ (η Συναλλαγή), ενημερώνει τους Μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων με το νυν ιδιοκτήτη όσον αφορά στους επιμέρους όρους της Συναλλαγής, υπέγραψε μνημόνιο συναντίληψης σχετικά με το πλαίσιο και τον άμεσο χρονισμό της ολοκλήρωσης της Συναλλαγής με συνολικό τίμημα 12.050.000,00 Ευρώ.

Η ICI είναι ικανοποιημένη με την πορεία των διαπραγματεύσεων και ενδιαφέρεται να προχωρήσει άμεσα στην εκτέλεση των συμβάσεων που σχετίζονται με την εν λόγω συναλλαγή. Η Εταιρεία θα ενημερώσει τους Μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωσή της, για τη σκοπούμενη ευόδωση της Συναλλαγής. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.