BriQ Properties: Επένδυση σε αυτοτελές κτίριο γραφείων έναντι 2,1 εκατ. ευρώ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
BriQ Properties: Επένδυση σε αυτοτελές κτίριο γραφείων έναντι 2,1 εκατ. ευρώ
Η εισηγμένη BriQ Properties ΑΕΕΑΠ συνεχίζει το επιχειρηματικό της πλάνο.

Η εισηγμένη BriQ Properties ΑΕΕΑΠ συνεχίζει το επιχειρηματικό της πλάνο, επενδύοντας αυτή τη φορά στην σε αυτοτελές κτήριο γραφείων στον Πειραιά, μια συναλλαγή ύψους 2,1 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ προχώρησε στις 11/02/2021 στην αγορά αυτοτελούς κτιρίου γραφείων με ισόγειο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη 3 στον Πειραιά.

Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα, πέντε ορόφους γραφείων και υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους και έχει συνολική επιφάνεια 2.428 τ.μ., εκ των οποίων η ανωδομή είναι 2.334 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε νευραλγικό σημείο, μόλις 250 μέτρα από την Ακτή Ποσειδώνος και είναι πλήρως μισθωμένο σε εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ναυτιλιακών ειδών. Το τίμημα για την παραπάνω αγορά ανήλθε σε δύο εκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ (€ 2.100.000) και η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από δανεισμό της Εταιρείας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, κα. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την νέα επένδυσή μας στον Πειραιά. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε περίοπτη θέση στο λιμάνι του Πειραιά και προσφέρει καλή απόδοση και δυνατότητα για υπεραξία στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider