Τράπεζες
09-02-2021 | 15:17

Νέα χρηματοδοτικά προϊόντα για Μικρές Επιχειρήσεις κι επαγγελματίες από την Attica Bank

Newsroom
Μοιράσου το
Νέα χρηματοδοτικά προϊόντα για Μικρές Επιχειρήσεις κι επαγγελματίες από την Attica Bank

Δύο νέα ελκυστικά χρηματοδοτικά προϊόντα για Μικρές Επιχειρήσεις και επαγγελματίες, λανσάρει η Attica Bank, στηρίζοντας την πελατεία της, ειδικά κατά την δύσκολη αυτή περίοδο στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία και το επιχειρείν, λόγω των διαδοχικών κυμάτων της πανδημίας.
Τα νέα χρηματοδοτικά προϊόντα είναι το Attica Business Support και το Attica Business Cash.

Ειδικότερα, 
-    το πρώτο προϊόν, το Attica Business Support, καλύπτει άμεσες επιχειρηματικές ανάγκες, όπως η αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού και μεταφορικού μέσου, η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, αλλά και η εξόφληση ρυθμισμένων οφειλών προς Δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς. Το ύψος του δανείου ανέρχεται σε 5.000 - 60.000 ευρώ, με κυμαινόμενο επιτόκιο, αποπληρωμή με μηνιαίες δόσεις, διάρκεια από 2 έως 8 χρόνια ανάλογα το ύψος του δανείου, δυνατότητα μερικής ή ολικής πρόωρης εξόφλησης χωρίς ποινή, περίοδο χάριτος μέχρι 3 μήνες, μηδενικά έξοδα έγκρισης μέχρι τις 29/04/2021.

-    Το δεύτερο προϊόν, το Attica Business Cash, είναι ανοιχτός αλληλόχρεος λογαριασμός κεφαλαίου κίνησης, που εξασφαλίζει την απαραίτητη ρευστότητα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών των ΜμΕ και επαγγελματιών. Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 3.000 - 60.000 ευρώ, με κυμαινόμενο επιτόκιο και αποπληρωμή των τόκων ανά ημερολογιακό τρίμηνο, ελεύθερες καταβολές κεφαλαίου, μηδενικά έξοδα έγκρισης μέχρι τις 29/04/2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.