Με click away και click inside τελικά τα Jumbo - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με click away και click inside τελικά τα Jumbo - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Το ...σήριαλ με τη λειτουργία ή όχι των καταστημάτων της αλυσίδας Jumbo φαίνεται ότι λαμβάνει τέλος, αφού η εταιρεία ανήρτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ιστοσελίδα της, τη σχετική πλατφόρμα με οδηγίες ώστε τα καταστήματα σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα να λειτουργήσουν τελικά με τις μεθόδους click away και click inside.

Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να επιλέξουν το κατάστημα και την ακριβή ώρα προσέλευσής τους, ώστε με το ραντεβού που θα κλείσουν, να αγοράσουν είδη ένδυσης, υπόδησης και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου εντός του καταστήματος καθώς η αλυσίδα διαθέτει τους σχετικούς ΚΑΔ. Για την αγορά όλων των υπολοίπων ειδών που διαθέτει το κατάστημα, μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής click-away μέσω επίσης της online πλατφόρμας του καταστήματος, την αμέσως επόμενη ημέρα ή σε επόμενη μέρα που επιθυμούν οι καταναλωτές.

insider

Σημειώνεται ακόμη, πως το ραντεβού ισχύει μόνο για ένα άτομο και η διάρκεια παραμονής παραμονής στο κατάστημα είναι 1 ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα Jumbo, κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου δεν είχε εφαρμόσει τη μέθοδο click away, επισημαίνοντας ότι δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές. Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων το Σάββατο άνοιξε αρχικά με click inside στις «κόκκινες» περιοχές και λίγες ώρες μετά, το βράδυ της ίδιας μέρας έκανε γνωστό ότι τα καταστήματα σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα θα κλείσουν από, σήμερα, Δευτέρα.

Τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισε να ανοίξει ξανά τα καταστήματα στις συγκεκριμένες περιοχές, με click away και click inside για τα συγκεκριμένα είδη που της δίνεται η δυνατότητα.

Διαβάστε επίσης:

Jumbo: Aπό το click inside, στα κλειστά καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider