Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου: Ο άνθρωπος πίσω απο τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς του Γιώργου Ασημακόπουλου!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου: Ο άνθρωπος πίσω απο τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς του Γιώργου Ασημακόπουλου!
Στις ζωές μας έχει μπει και πάλι το τελευταίο διάστημα το Survivor και ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει δεν είναι άλλο και από τον μαχητή Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο νεαρός fashion designer που έχει δείξει να είναι πολύ καλός στα αγωνίσματα διαθέτει έναν πολύ ισχυρό λογαριασμό στα social media στα οποία τον βλέπουμε να εμφανίζεται με ένα σώμα αψεγάδιαστο.

Ο νεαρός παίκτης λίγο πριν μπει στο παιχνίδι απευθύνθηκε στην κλινική Athens Beverly Hills Plastic Surgery και τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου για τονίσει την ήδη υπάρχουσα σωματοδομή του.

Πρόκειται για τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser® 4D High Definition, που εφαρμόζεται αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills από τον Δρ. Αθανασίου.

H Vaser® 4D High Definition ξεκίνησε από το Χόλιγουντ και είναι μια επέμβαση που μορφοποιεί το σώμα και τονίζει περισσότερο το αθλητικό look. Αυτή η τεχνική μπορεί και να δημιουργήσει κοιλιακούς αλλά μπορεί και να τονώσει τους ήδη υπάρχοντες. Ειδικά σε άτομα που γυμνάζονται τονίζει ιδιαίτερα τη μυικότητα του σώματος.

Με τη μέθοδο αυτή τονίζεται και διαγράφεται η μέση γραμμή, οι κοιλιακοί, το τρίγωνο στη βουβωνική χώρα, οι δικέφαλοι και οι τρικέφαλοι. Για να φαίνονται σωστά οι κοιλιακοί πρέπει ένας άνθρωπος να έχει 7% λίπος. Τώρα με αυτήν την τεχνική μπορεί να έχει 15% και να φαίνονται οι κοιλιακοί του, άρα ένας άνθρωπος που μπορεί να γυμνάζεται και θέλει να τρώει παραπάνω μπορεί να δείξει πολύ πιο γυμνασμένοςί.

Το αποτέλεσμα της επέμβασης διατηρείται για πάντα όσο το άτομο διατηρεί το βάρος του στα συν/πλην πέντε κιλά. Εξαρτάται δηλαδή από το πόσο καλά διατηρεί ο άλλος το σώμα του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider