Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επιχειρήσεις
24-12-2020 | 12:08

Τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα την παραμονή των Χριστουγέννων

Newsroom
Μοιράσου το
Τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα την παραμονή των Χριστουγέννων

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής με click away μέχρι τις 21:00, για να προλάβουμε να πραγματοποιήσουμε τα τελευταία ψώνια την παραμονή των Χριστουγέννων.

Για τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά με τη μέθοδο τoυ click away, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι από τις 07:00 έως τις 21:00.

Ωστόσο, όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους καλό θα ήταν να ενημερωθούν για τα καταστήματα της αρεσκείας τους, μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των επιχειρήσεων, ώστε να αποφύγουν... δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μία ώρα νωρίτερα πρόκειται να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με το ωράριο τις παραμονές των γιορτών να διαμορφώνεται ως εξής:

  • Παραμονή Χριστουγέννων 24/12, 08:00 - 21:00
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12, 08:00 - 20:00

Ανοιχτά τα καταστήματα την τελευταία Κυριακή του χρόνου

Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away θα είναι, ακόμη, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.

Εξαιρούνται, ασφαλώς, τα καταστήματα στην ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής, όπου έχει επιβληθεί το αυστηρό lockdown.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα για τα σούπερ μάρκετ το ωράριο λειτουργίας είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε μεγάλη αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις ακριβείς ώρες λειτουργίας μέσα στο συγκεκριμένο αυτό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι για να μεταβεί κανείς σε κατάστημα click away θα πρέπει να στείλει πρώτα SMS στο 13033 με την επιλογή 2 για «μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή να συπληρώσει το σχετικό έντυπο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.