Άνοιξαν νέα καταστήματα Μασούτης σε Πάτρα και Παραμυθιά Θεσπρωτίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξαν νέα καταστήματα Μασούτης σε Πάτρα και Παραμυθιά Θεσπρωτίας

Η εταιρεία Μασούτης κλείνει τη χρονιά ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα, στην Πάτρα και την Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα υποδέχτηκαν τους καταναλωτές την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 με διακριτικές διαδικασίες έναρξης αφού προτεραιότητα έχει πάντα για την εταιρεία Μασούτης η τήρηση κανόνων προστασίας για την ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών».

Το νέο κατάστημα στην Πάτρα βρίσκεται ακριβώς πάνω στην κεντρική πλατεία της πόλης, οδός Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’ & Κανακάρη 138, αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα σε 410 τ.μ. χώρο πώλησης. Στο κατάστημα λειτουργούν 4 ταμεία και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό.

Το κατάστημα στην Παραμυθία βρίσκεται στην οδό: 49 Προκρίτων 1, αναπτύσσεται σε 650 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο και διαθέτει άνετο χώρο πάρκινγκ. Στο κατάστημα λειτουργούν 4 ταμεία και απασχολεί 27 άτομα προσωπικό.

Και στα δύο καταστήματα, όπως επισημαίνεται λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία. Στο κατάστημα της Πάτρας λειτουργεί, επιπλέον, αρτοπωλείο με φρεσκοψημένο ψωμί και τμήμα έτοιμου φαγητού με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ολοκληρώνει το 2020 με το δίκτυο καταστημάτων της να αριθμεί συνολικά 333 καταστήματα και να απασχολεί 8.900 εργαζόμενους. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Αχαΐας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider