Το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Το Κτήμα Χατζημιχάλη διατηρεί, στην Στερεά Ελλάδα, δύο οινοποιεία και ιδιόκτητους αμπελώνες, συνολικής έκτασης 2.200 ιδιόκτητων στρεμμάτων.

Ένα από τα πιο γνωστά και πολυβραβευμένα οινοποιεία στην Ελλάδα, το Κτήμα Χατζημιχάλη επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επεκτείνοντας την πολυετή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η επιθεώρηση επιτήρησης αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000:2005 για την Παραγωγή, Εμφιάλωση και Διανομή Κρασιού με το Κτήμα Χατζημιχάλη να λαμβάνει σταθερά τη συγκεκριμένη πιστοποίηση από το 2009.

Το Κτήμα Χατζημιχάλη διατηρεί, στην Στερεά Ελλάδα, δύο οινοποιεία και ιδιόκτητους αμπελώνες, συνολικής έκτασης 2.200 ιδιόκτητων στρεμμάτων, που καλλιεργούνται με ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες και βρίσκονται συγκεκριμένα στην Κοιλάδα Αταλάντης Οπούντιας Λοκρίδος και στο Άρμα Θηβών. Τα κρασιά του έχουν αποσπάσει περισσότερα από 250 διεθνή βραβεία και διακρίσεις.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έρχεται ως επιστέγασμα της ποιότητας των διαδικασιών του Κτήματος Χατζημιχάλη σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εμφιάλωσης και παραγωγής των βραβευμένων κρασιών του. Και παράλληλα, αποτελεί μια ακόμα «ψήφο εμπιστοσύνης» στις προσπάθειες που κάνουν συνολικά τα ελληνικά οινοποιεία προκειμένου να ενισχύσουν την ποιότητα και την προβολή του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού, τόσο εντός της χώρας όσο και στις διεθνείς αγορές

Η κ. Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President Food & Agriculture South East Europe TÜV NORD δήλωσε σχετικά: «Η στήριξη του αγροδιατροφικού τομέα είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη χώρα μας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και ως κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας αυτή. Η πιστοποίηση ενός από τα πιο γνωστά και πολυβραβευμένα οινοποιεία της χώρας επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον κλάδο, με τους εγχώριους παραγωγούς να τηρούν τις διαδικασίες και το ελληνικό κρασί να μην έχει σε τίποτε να ζηλέψει το διεθνή ανταγωνισμό».

O κ. Λεωνίδας Χατζημιχάλης, Βοηθός Διευθύνων Σύμβουλος του Κτήματος Χατζημιχάλη τόνισε πως: «Στο Κτήμα Χατζημιχάλη πιστεύουμε πως η ποιότητα των παραγόμενων οίνων, καθώς και η επιτυχία μας στο διεθνή οινοχώρο είναι άμεση συνέπεια τριών βασικών αρχών:

1) Της εξασφάλισης της υγιεινής και της ασφάλειας των εργαζομένων μας,

2) Της εξασφάλισης της υγιεινής και της ασφάλειας των καταναλωτών και

3) Της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με συνεχείς ελέγχους και πιστοποιήσεις διεθνών και μη φορέων, καθώς και με συνεχείς επιμορφώσεις του προσωπικού, επιτυγχάνουμε αυτούς μας τους στόχους και παράλληλα τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα στην παραγωγή ποιοτικού οίνου.

Ειδικότερα την φετινή χρονιά, που είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμόρφωση και η βεβαίωση εφαρμογής των επισημάνσεων για την ασφάλεια και υγεία όλων μας, το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποιείται ακόμα μια φορά από τον οργανισμό TÜV HELLAS (TÜV NORD) με διεθνή αναγνωρισιμότητα και ηγετικό ρόλο στον χώρο των επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων που παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες και εξειδικευμένη γνώση προσφέροντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα προϊόντα μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider