Οι πιο ακριβές γειτονιές για νέους αγοραστές ακινήτων στο Λονδίνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι πιο ακριβές γειτονιές για νέους αγοραστές ακινήτων στο Λονδίνο
Στην περίπτωση των πολυτελών κατοικιών, το Λονδίνο βγαίνει κερδισμένο. Ποιες γειτονιές καταγράφουν τη μεγαλύτερη ζήτηση. Τι δείχνει νέα έρευνα.

Μπορεί η κρίση της πανδημίας να έχει επιφέρει πλήγμα σε πολλούς τομείς της οικονομίας παγκοσμίως, όμως η αγορά ακινήτων στο Λονδίνο παραμένει αλώβητη.

Ειδικά στην περίπτωση των πολυτελών κατοικιών, το Λονδίνο βγαίνει κερδισμένο! 

Έρευνα της Enness Global, αποκαλύπτει ποιες high end γειτονιές καταγράφουν τη μεγαλύτερη ζήτηση για το 2020, μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, η Enness Global ανέλυσε τις τιμές πώλησης ακινήτων στο Λονδίνο, από την αρχή της χρονιάς, για συναλλαγές που ξεπερνούν τα 5 εκατ. στερλίνες και συγκέντρωσε τους δρόμους με τη μεγαλύτερη μέση τιμή πώλησης, αλλά και εκείνους με τις περισσότερες αγοραπωλησίες. 

Με μέση τιμή πώλησης στα 27 εκατ. στερλίνες η πλατεία Mayfair’s Grosvenor Square παραμένει η πιο ακριβή γειτονιά του Λονδίνου το 2020, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί η οδός Danewood με 23,5 εκατ. στερλίνες, η Boltons με 22,5 εκατ. στερλίνες στην τρίτη θέση και η οδός Lansdowne στην τέταρτη θέση με 20 εκατ. στερλίνες.

insider

 

Όσον αφορά στον αριθμό συναλλαγών, η Chelsea Barracks είναι πιο δημοφιλής γειτονιά με συνολικά 12 αγοραπωλησίες από 5 εκατ. στερλίνες και πάνω έκαστη.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider