Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου
«Λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19» όπως επισημαίνει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου όπως έκανε γνωστό η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά)».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά».

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και τα καταστήματα είχαν τη δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 14 Νοεμβρίου 2020.

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών επαναλαμβάνει το αίτημά του για άμεση κατάργηση του «παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί».

Διαβάστε επίσης:

Τι περιμένουν οι έμποροι από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider