Άρχισε η υποβολή αιτήσεων χορήγησης αδειών διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άρχισε η υποβολή αιτήσεων χορήγησης αδειών διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου
Άρχισε η υποβολή αιτήσεων χορήγησης αδειών διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου.

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ανακοίνωσε ότι τα νομικά πρόσωπα που επιθυμούν τη χορήγηση αδείας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και δεν έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, μπορούν από σήμερα 1η Οκτωβρίου να υποβάλλουν, την αίτησή τους, μέσω του πληροφοριακού συστήματος της ΕΕΕΠ.

Οι αιτούντες άδεια διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου, αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεών τους, θα πρέπει να την υποβάλουν και σε έντυπη μορφή μαζί με το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για άδεια καταλληλόλητας μετόχων, άδεια καταλληλόλητας σε πρόσωπα που επιτελούν κρίσιμες λειτουργίες, άδεια καταλληλόλητας κατασκευαστή και άδεια καταλληλότατής τεχνικού.

Σημειώνεται ότι η υποβολή αιτήσεων άδειας καταλληλόλητας μετόχων και άδειας καταλληλόλητας σε πρόσωπα που επιτελούν κρίσιμες λειτουργίες, δεν είναι δυνατή αν προηγουμένως δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider