Κυψέλη: Η καθημερινή μάχη απολύμανσης στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυψέλη: Η καθημερινή μάχη απολύμανσης στα πρακτορεία ΟΠΑΠ
Περισσότερη από μισή ώρα καθημερινά πριν το άνοιγμα κάθε πρακτορείου ΟΠΑΠ απαιτεί η σχολαστική απολύμανση όλων των χώρων, των επιφανειών και των κοινόχρηστων αντικειμένων.

Από την προηγούμενη εβδομάδα η καθημερινότητα των συνεργατών του ΟΠΑΠ είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την προ κορωνοϊού εποχή: πρωινό εγερτήριο, έγκαιρη προσέλευση στο κατάστημα, υγρά καθαρισμού ανά χείρας και απολύμανση των πάντων ώστε στο άνοιγμα (στις 10.00 για Αθήνα και Θεσσαλονίκη) τα πάντα να είναι έτοιμα και απολυμασμένα για να υποδεχθούν τους πελάτες σε ένα περιβάλλον που πληροί όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Τραπέζια, πάγκοι, μηχανήματα, όλες οι συσκευές στοιχηματισμού που έχουν οθόνες αφής, ακόμη και τα στυλό που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να συμπληρώνουν τα δελτία τους, απολυμαίνονται επιμελώς, ενώ αντισηπτικά διαλλείματα τοποθετούνται σε εμφανή σημεία μέσα στο κατάστημα, πριν ανοίξει η πόρτα και μπει ο πρώτος πελάτης.

Η κάμερα βρέθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Αντώνη Έφελη στην Κυψέλη και κατέγραψε όλα όσα κάνει πλέον σε καθημερινή βάση για να λειτουργεί το κατάστημά του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider