Πιστωτικά vouchers σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια για πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Viva.gr

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιστωτικά vouchers σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια για πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Viva.gr
Τα τελευταία 10 χρόνια η viva.gr έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την αγορά εισιτηρίων για θεάματα στην Ελλάδα.

Προετοιμασμένη να υποστηρίξει τεχνικά τους διοργανωτές στην υλοποίηση των αποφάσεων της πολιτείας εμφανίζεται η viva.gr, σε σχέση με τα εισιτήρια για τις εκδηλώσεις που έχουν ακυρωθεί, εκδίδοντας για λογαριασμό τους πιστωτικά vouchers. Ταυτόχρονα καλεί το κοινό να αγκαλιάσει την επανέναρξη των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους από τις 15 Ιουλίου, συμμετέχοντας έτσι στην σταδιακή ασφαλή επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα.

Τα τελευταία 10 χρόνια η viva.gr έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την αγορά εισιτηρίων για θεάματα στην Ελλάδα, έχοντας υποστηρίξει την διοργάνωση 35.000 εκδηλώσεων και διαθέσει στο κοινό 46.000.000 εισιτήρια. Τα περιοριστικά μέτρα οδήγησαν στην ακύρωση όλων των εκδηλώσεων, ωστόσο η viva.gr, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση πως, διατήρησε τις δυνάμεις της, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της στην υποστήριξη των εργασιών της Viva Wallet, στον Όμιλο της οποίας ανήκει. Είναι έτοιμη όταν οι συνθήκες επιτρέψουν την επανέναρξη της διοργάνωσης εκδηλώσεων, να προσφέρει ξανά τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ticketing που έως τώρα προσέφερε σε παραγωγούς και κοινό.

«Ο χώρος του πολιτισμού και του αθλητισμού έχουν δεχτεί ένα οδυνηρό πλήγμα μέσα από την αναπόφευκτη απαγόρευση κάθε δραστηριότητας. Ειδικότερα οι διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων βλέπουν μια ολόκληρη χρονιά προετοιμασίας, επενδύσεων και σχεδιασμού να κινδυνεύει να χαθεί. Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλάι τους», τονίζεται.

«Έτοιμη» για την επόμενη μέρα χωρίς απολύσεις

Η εταιρεία διατηρεί στο ακέραιο το σύνολο του προσωπικού της, ώστε να είναι έτοιμη να υποστηρίξει: τις σχέσεις διοργανωτών και καταναλωτών κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, την ελληνική αγορά κατά την επανεκκίνηση της διοργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και την προγραμματισμένη δραστηριοποίησή της σε νέες ευρωπαϊκές αγορές.

Παράλληλα με την ετοιμότητά της για την επόμενη μέρα, η viva.gr κινείται δυναμικά, σχεδιάζοντας την επέκτασή της σε νέες Ευρωπαϊκές αγορές. Μια νέα, ακόμα πιο ευέλικτη πλατφόρμα ticketing, που αναπτύχθηκε στην διάρκεια του τελευταίου έτους και αξιοποιεί την εμπειρία 10 χρόνων και την τεχνογνωσία αιχμής της viva.gr, ενεργοποιείται ήδη τμηματικά στην Ελλάδα και από το τέλος του καλοκαιριού θα αποτελέσει τη βάση για την επέκταση της δραστηριότητάς της viva.gr στις επιμέρους ευρωπαϊκές αγορές θεαμάτων.

Στο πλαίσιο της νέας αναπτυξιακής στρατηγικής της, που επικεντρώνεται στην εξέλιξη του ticketing θεαμάτων, η viva.gr διακόπτει την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων και καλεί τους χρήστες αυτών των υπηρεσιών να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων της Aegean Airlines, στηρίζοντας έτσι την εθνική προσπάθεια στις αερομεταφορές.

Λαμβάνοντας υπόψη τον ιδιαίτερο νησιωτικό χαρακτήρα της Ελλάδας η εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην αγορά Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων, προσφέροντας πιο εύκολες, πιο γρήγορες και πιο συμφέρουσες υπηρεσίες στο κοινό και στηρίζοντας τον τουριστικό κλάδο της χώρας.

Η viva.gr, μέλος του Ομίλου εταιρειών της Viva Wallet Holdings συνεχίζει και στις νέες συνθήκες να είναι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις μελετώντας την αγορά και την επαναδιαμόρφωση των συνθηκών της και σχεδιάζοντας λύσεις που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να μοιραστεί με τους παραγωγούς θεαμάτων και την πολιτεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider