Ο όμιλος Κυριακούλη μοναδικός ενδιαφερόμενος για τη μαρίνα Ιτέας 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο όμιλος Κυριακούλη μοναδικός ενδιαφερόμενος για τη μαρίνα Ιτέας 
Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Με την συμμετοχή ενός επενδυτικού σχήματος, του ομίλου Κυριακούλη, έληξε σήμερα η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του δικαιώματος του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Ιτέας για περίοδο κατ’ ελάχιστον 35 ετών.

«Οι σύμβουλοι αξιοποίησης, αφού αξιολογήσουν την υποβληθείσα Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ για τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου επενδυτή στην επόμενη φάση του διαγωνισμού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Όμιλος Εταιρειών Κυριακούλη δραστηριοποιείται στον κλάδο των σκαφών αναψυχής και του τουρισμού από το 1980. Ο Όμιλος προσφέρει υπηρεσίες όπως οι στολίσκοι σκαφών αναψυχής, η ναύλωση bareboat, η ναύλωση με πλήρωμα κλπ. Επιπλέον, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό, την Κροατία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Μάλτα, την Καραϊβική και την Ισπανία, με στόλο περίπου 400 σκαφών, ιστιοφόρων και καταμαράν, ιδιοκτησίας του Ομίλου ή αποκλειστικής διαχείρισης.

Η μητρική εταιρεία του Ομίλου Κυριακούλη έχει ως αντικείμενο εργασιών της την εκμετάλλευση σκαφών αναψυχής ιδιοκτησίας της. Ο στόλος της εταιρείας στο τέλος του 2018 απαριθμούσε 141 σκάφη αναψυχής κατασκευασμένα από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού. Επίσης, η εταιρεία συμμετέχει άμεσα και έμμεσα στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών που εκμεταλλεύονται τις μαρίνες των Γουβιών στην Κέρκυρα, της Λευκάδας και της Ζέας, ενώ πρόσφατα απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της μαρίνας Καλαμάτας. Επιπλέον, μέσω συμμετοχής της σε θυγατρική, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης και διαχείρισης μαρινών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider