Οι 6 πιο κουλές κι άχρηστες εφαρμογές για smartphones

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 6 πιο κουλές κι άχρηστες εφαρμογές για smartphones
Όπως σε κάθε κατάστημα όμως, έτσι και στο App Store και το Play Store πέρα από τις χρήσιμες εφαρμογές υπάρχουν και κάποιες που σας κάνουν να αναρωτιέστε τι σκεφτόταν ο εκάστοτε προγραμματιστής όταν τις σχεδίαζε. 

Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες εφαρμογές smartphones έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετούν κάποια συγκεκριμένη ανάγκη. Είτε ολοκληρώνουν κάποια εργασία, είτε σας βοηθούν να επικοινωνήσετε με άλλους ή τέλος πάντων να σκοτώσετε μερικώς δημιουργικά τον χρόνο σας.

Όπως σε κάθε κατάστημα όμως, έτσι και στο App Store και το Play Store πέρα από τις χρήσιμες εφαρμογές υπάρχουν και κάποιες που σας κάνουν να αναρωτιέστε τι σκεφτόταν ο εκάστοτε προγραμματιστής όταν τις σχεδίαζε.

Αν και η λίστα δεν είναι μικρή, επιλέξαμε τις έξι πιο κουλές κι άχρηστες εξ αυτών που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε «γιατί;» ή να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Εάν θελήσατε ποτέ να νιώσετε πλούσιος η εφαρμογή $1000000 είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πώς θα το κάνει; Θα σας δείξει πως θα ήταν να είχατε ένα εκατ. δολάρια και να έπρεπε μια μέρα να τα μετρήσετε.

Μπορείτε δε να επιλέξετε βαθμό δυσκολίας, μετρώντας είτε 50δόλαρα είτε 100δόλαρα. Επιπλέον υπάρχουν διαφορετικές χειρονομίες που μπορείτε να επιλέξετε για το μέτρημα.

Το μόνο που μένει είναι να κάνετε εικονικό «φτου» για να γλιστρά το δάχτυλο και να αρχίσετε.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει για να μετρήσει την υπομονή σας.

Το παιχνίδι είναι απλό, εσείς κρατάτε πατημένο ένα χρωματιστό τετράγωνο και η εφαρμογή αρχίζει να χρονομετρά πόσο μπορείτε να αντέξετε με το δάκτυλό σας κολλημένο στην οθόνη…

Καλή επιτυχία!

Αφού έχετε ξυριστεί, είστε έτοιμοι για να λερώσετε τα χέρια σας. Πώς; Μα αρμέγοντας μια αγελάδα μέσω κινητού.

Με την εφαρμογή Milk the Cow μάλιστα μπορείτε να διαγωνιστείτε ποιος θα αρμέξει πιο γρήγορα.

Με το που την ανοίξετε σας εμφανίζει μια εικόνα από αγελαδινά μαστάρια τα οποία τραβάτε για να κατεβάσουν γάλα…χρονομετρώντας σας πόσο γρήγορα θα γεμίσετε τον κουβά. 

Μπορεί να έχετε βρει ένα εκατομμύριο διαφορετικές χρήσεις του smartphone σας, αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσατε να ξυριστείτε με αυτό, εικονικά τουλάχιστον.

Η ιδανική εφαρμογή γι΄ αυτό είναι iShaver Pro. Με το που ξεκινάτε την εφαρμογή θα δείτε μια ξυριστική μηχανή επί της οθόνης. Για να αρχίσετε το ξύρισμα δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί και να σύρετε την συσκευή σας προς τα πάνω σαν να ξυρίζατε το κεφάλι σας. Τότε θα δείτε εικονικές τρίχες να πέφτουν… 

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε χρώμα μαλλιών, μήκος μαλλιών αλλά και είδος ξυριστικής μηχανής. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους κραδασμούς για να αποκτήσετε πραγματικά την αίσθηση του ξυρίσματος. 

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα πακέτο Pro με πληρωμή... που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε διαφορετικές ξυριστικές μηχανές.
 

Μια εξίσου «ενδιαφέρουσα» ως προς το αποτέλεσμα εφαρμογή είναι η S.M.T.H. ή αλλιώς Send me to heaven - «στείλε με στα ουράνια» σε ελεύθερη μετάφραση. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα παιχνίδι, ατομικό ή και ομαδικό το οποίο παίζετε ως εξής: πετάτε το κινητό σας ψηλά και το πιάνετε κατά την κάθοδο, αν όλα πάνε καλά.

Η εφαρμογή μετράει πόσο ψηλά καταφέρατε να το ρίξετε και ο συμμετέχοντας που θα το στείλει πιο ψηλά στέφετε νικητής. Είναι ιδανική για καλοκαίρι, όταν νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα να κάνετε και χρειάζεστε λίγη αδρεναλίνη τύπου «θα σπάσει το κινητό δεν θα σπάσει». 

Η εφαρμογή που ακούει στο όνομα Nothing , ελληνιστί «τίποτα», κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται... τίποτα!

Βέβαια αν κοιτάξει κανείς τις αξιολογήσεις διαπιστώνει ότι κάτι μπορεί να κάνει, χωρίς ωστόσο καμία χρησιμότητα. 

Με το που ανοίξετε το κινητό σας, σας δείχνει μια λευκή οθόνη. Αν ωστόσο κουνήσετε το κινητό σας η οθόνη θα γίνει μαύρη. Αν το ξανακουνήσετε τότε η εφαρμογή θα αρχίσει να μετράει τα κουνήματα και γύρω στις 20 φορές που θα έχετε πάει το κινητό σας πάνω κάτω θα σας εμφανίσει ένα gif με έναν κύριο που χορεύει σαν τρελό, χωρίς κανένα απολύτως νόμημα. 

Αν ανήκετε στους τολμηρούς επαναλάβετε την διαδικασία και μπορεί να βρεθείτε μπροστά από ένα ακόμα «τίποτα» μετά τα επόμενα 20 κουνήματα. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

14:53

Τραμπ: «Συνομιλούμε με ένα νέο, πιο λογικό καθεστώς στο Ιράν»

14:45

Deal 29,1 δισ. δολαρίων στα τρόφιμα: Στα χέρια της Sysco η Jetro Restaurant Depot

14:43

Τηλεδιάσκεψη των υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ενεργειακό κόστος

14:37

Οι κλάδοι που ηγούνται της κούρσας των μισθών και οι «χρυσές» ειδικότητες με αποδοχές άνω των 2.000 ευρώ

14:30

Wood για Ελλάδα: Χρειάζονται περισσότερες μεταρρυθμίσεις - Στάση αναμονής με το βλέμμα στον τουρισμό

14:29

Κοκκινοπηλός Πρέβεζας: Ένα τοπίο που μοιάζει από άλλο πλανήτη

14:28

Η Συρία ανακοίνωσε «εκτεταμένη επίθεση» drones εναντίον των βάσεών της στα σύνορα με Ιράκ

14:26

H Κομισιόν ενέκρινε πακέτο 1,5 δισ. ευρώ για ενίσχυση της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας

14:24

Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν απάντησε με ποιους θα κυβερνήσει και πώς

14:17

Τέλος στην «σιωπή» και την ανοχή - 43% αύξηση των καταγγελιών από εργαζόμενους για περιστατικά βίας και παρενόχλησης

14:07

Τσιάρας: Αναγκαία η λήψη μέτρων από την ΕΕ για τη στήριξη των παραγωγών απέναντι στις διεθνείς εξελίξεις

14:06

East Village: Ποιότητα ζωής και έξυπνη διαβίωση μέσα στην Αθήνα

13:53

Το Ιράν θεωρεί «μη ρεαλιστικά, παράλογα και υπερβολικά» τα αιτήματα των ΗΠΑ για συνομιλίες

13:51

Kaspersky: Σε ιστορικό χαμηλό οι κυβερνοεπιθέσεις υψηλής σοβαρότητας

13:49

Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση

13:34

Φρένο στην fast fashion βάζει η Γερμανία

13:33

Ανοίγει την Τρίτη 31/3 η πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού

13:26

Κομισιόν: Δημοσιεύει κατευθυντήριες γραμμές για τη στήριξη της εφαρμογής των νέων κανόνων για τις συσκευασίες

13:13

Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία Erminio - Ποιες περιοχές θα πλήξει

13:13

Η Νορβηγία μειώνει προσωρινά τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

13:10

ΕΣΠ: Η μεταρρύθμιση χρειάζεται ισορροπία- όχι απομάκρυνση από την αγορά

13:05

Youth Pass: Ανοίγει την 1η Απριλίου η πλατφόρμα για αιτήσεις

12:57

Νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών ο François-Louis Michaud

12:56

Παπαθανάσης: Νέες παρεμβάσεις σε δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

12:51

ΕΛΣΤΑΤ: Ετήσια μείωση 1,7% για τον δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία

12:47

Πιτσιλής: Οι πέντε τομείς συνεργασίας με τα τουρκικά τελωνεία - Συνάντηση με Υφ. Εμπορίου της Τουρκίας

12:41

Η απειλή του στασιμοπληθωρισμού - Το κακό και το χειρότερο σενάριο για την οικονομία

12:38

Ισραήλ: Πλήγμα σε διυλιστήριο της Χάιφα, το μεγαλύτερο στη χώρα

12:25

WSJ: Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει το ουράνιο του Ιράν με ένοπλες δυνάμεις

12:17

Γερμανία: «Σημαντικά περισσότερες» εταιρείες σχεδιάζουν αύξηση τιμών λόγω του πολέμου

gazzetta
gazzetta reader insider insider