Κικίλιας: Στις 15 Απριλίου θα δούμε τα αποτελέσματα των μέτρων για τον κορονοϊο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κικίλιας: Στις 15 Απριλίου θα δούμε τα αποτελέσματα των μέτρων για τον κορονοϊο
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «έχουμε έναν πολύ κρίσιμο μήνα μπροστά μας» και προειδοποίησε πως «κανείς δεν πρέπει να χαλαρώσει».

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην πανδημία του κορονοϊού τόνισε ότι ο μήνας που έρχεται θα είναι κρίσιμος και στα μέσα του θα δούμε αν έχουν αποδώσει τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση.

«Στις 15 Απριλίου θα δούμε πώς έχουν αποδώσει τα μέτρα που πήραμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μιλώντας για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση προκειμένου να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού στη χώρα μας.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «έχουμε έναν πολύ κρίσιμο μήνα μπροστά μας» και προειδοποίησε πως «κανείς δεν πρέπει να χαλαρώσει».

«Καταλαβαίνω ότι αυτό εμπεριέχει υπομονή και πειθαρχία, αλλά κανένας πιστεύω δεν θέλει να διακινδυνεύσει την υγεία του ίδιου της οικογένειά του», σημείωσε και πρόσθεσε δεν πρέπει να υπάρξει καμιά χαλάρωση γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πάμε σε σενάρια καταστροφής αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι μας. «Να μην χαλαρώσει κανείς», σημείωσε ο κ. Κικίλιας λέγοντας ότι αυτό, είναι ο νέος πατριωτισμός.

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για την πειθαρχία που δείχνουν. Ό,τι πρότειναν οι ειδικοί επιστήμονες, το υιοθέτησε πρώτος ο πρωθυπουργός πολύ πριν από άλλες χώρες. Περάσαμε έναν δύσκολο μήνα με την ανησυχία πώς θα εξελιχθεί η καμπύλη του ιού. Ναι μεν επεκτείνεται η νόσος, αλλά σε βαθμό που μπορεί να ανταποκριθεί το σύστημα υγείας. Κανείς δεν θέλει να δει εικόνες Ιταλίας. Είναι πολύ σημαντικό να μην χαλαρώσει κανείς. Είναι πολύ εύκολο από συγκεκριμένα αποτελέσματα να πάμε σε σενάρια καταστροφής. Κάθε κίνηση που κάνουμε, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο εμάς, τους συνανθρώπους μας και τη χώρα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider