Eco-Fest 2020: Ζήσε την εμπειρία της Ηλεκτροκίνησης κάνοντας test-drive!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Eco-Fest 2020: Ζήσε την εμπειρία της Ηλεκτροκίνησης κάνοντας test-drive!
Ελάτε να γνωρίσετε τα πάντα για την Ηλεκτροκίνηση και τις καινούργιες τεχνολογίες από τους ειδικούς της Kosmocar στο Eco-Fest 2020.

Στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, σας περιμένουμε στο Eco-Fest 2020, τη γιορτή που είναι αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση.

Ελάτε να γνωρίσετε τα πάντα για την Ηλεκτροκίνηση και τις καινούργιες τεχνολογίες από τους ειδικούς της Kosmocar!

Δείτε από κοντά και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα ηλεκτρικά και φυσικού αερίου οχήματα των Volkswagen, Audi και Skoda. Συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, από τη Volkswagen το ηλεκτρικό E-Golf, το plug- in υβριδικό Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινούνται με φυσικό αέριο. Από την Audi το ηλεκτρικό e- tron και το A3 g-tron με φυσικό αέριο ενώ από τη Skoda το ηλεκτρικό CiITIGOe iV και τα φυσικού αερίου KAMIQ G- TEC, SCALA G-TEC και OCTAVIA COMBI G-TEC.

Νιώστε οι ίδιοι μία μοναδική εμπειρία οδήγησης αυτοκινήτων που κινούνται με ηλεκτρισμό ή φυσικό αέριο κάνοντας ένα test-drive.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

λ

Το Eco-Fest 2020 συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), το Insider.gr και το Δήμο Αθηναίων στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Αποτελείται από 3 βασικούς πυλώνες με πρωτότυπο εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα:

1) Εκθεσιακό σκέλος «Eco-Fair» (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες γύρω από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της ενέργειας και της ανακύκλωσης.

2) Παράλληλες δράσεις «Eco-Events» (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Με κυρίαρχο στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η διοργάνωση Eco-Fest 2020 θα πλαισιώνεται και τις τρεις ημέρες από παράλληλες εκπαιδευτικές, και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους.

3) Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης «Eco-Mobility Conference» (20 Ιανουαρίου 2020)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, θα λάβει χώρα στα πλαίσια της διοργάνωσης Eco-Fest 2020, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο.

ξ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider