Την Τρίτη η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την Τρίτη η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Συγκαλείται σήμερα, Τρίτη στις 19:00 η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ την επομένη των έντονων αντεγκλίσεων των υποψηφίων αρχηγών με φόντο το φιάσκο στη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της επόμενης Κυριακής και των ευθυνών για τη μη πραγματοποίησή της.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φέρεται να είναι έτοιμος να παραιτηθεί υποδεικνύοντας ως "διάδοχό" του και μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, τον νυν γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Από την Κυριακή στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα, ωστόσο παρά τους μύδρους που εξαπέλυσαν οι υποψήφιοι για τον ρόλο της ΚΕΦΕ και κυρίως του προέδρου της και γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκου, τα ίδια πρόσωπα θα οργανώσουν και τη νέα εκλογική διαδικασία που πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 13 και 20 Δεκεμβρίου.

Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα, έντονη αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής του STAR οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, ευθεία επίθεση κατά του Ευ. Μεϊμαράκη είχε εξαπολύσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας χαρακτήρισε προσχηματικά τα όσα ειπώθηκαν περί παραίτησης εάν και εκείνος παραιτηθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider