Μύδροι ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, για τα πρακτικά της επιτροπής των Λοιμοξιολόγων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μύδροι ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, για τα πρακτικά της επιτροπής των Λοιμοξιολόγων
«Τα πρακτικά επιβεβαιώνουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το εξάμηνο lockdown είναι ο κ. Μητσοτάκης» υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υψηλότατους τόνους κατά της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού χρησιμοποιεί την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τις εισηγήσεις των ειδικών σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα πρακτικά της επιτροπής λοιμοξιολόγων που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία", επιβεβαιώνουν αυτό που τόσο καιρό φαντάζεται όλος ο κόσμος.

Η κυβέρνηση λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας και εκ των υστέρων ζητά την επικύρωσή τους από τους επιστήμονες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα επιδημιολογικά δεδομένα. Τους ανακοίνωσε την απόφασή της για την προμήθεια self test, τους ανακοίνωσε ποια μέτρα θα εφαρμοστούν και απλά, κάθε φορά, πιέζει για να περάσει το δικό της.

Επιβεβαιώνει όμως και κάτι άλλο: ότι την αποκλειστική ευθύνη για το εξάμηνο αποτυχημένο lockdown την έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του.

Περιμένουμε να δώσει σήμερα όλα τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής που κρύβει εδώ και έναν χρόνο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider