Γεωργιάδης: 22 ή 29/3 το λιανεμπόριο με sms, μέσα Απριλίου πιθανόν η εστίαση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: 22 ή 29/3 το λιανεμπόριο με sms, μέσα Απριλίου πιθανόν η εστίαση
Στα μέσα Απριλίου θεωρείται πιθανή ημερομηνία για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των εμβολιασμών.

Στόχος της κυβέρνησης είναι το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας πιθανότατα από τις 22 Μαρτίου ή μια εβδομάδα αργότερα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά.

Αναφορικά με το πώς θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο, ο υπουργός διευκρίνισε πως θα ανοίξει κανονικά και όχι με click away αλλά με αποστολή sms που θα θέτει περιορισμό στον χρόνο που θα μπορεί κάποιος να κάνει τις αγορές του.

Για την εστίαση, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως θα ανοίξει σε δεύτερο χρόνο πιθανότατα στις 15 Απριλίου και μόνο σε εξωτερικούς χώρους σημειώνοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των εμβολιασμών.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η κατάσταση με τα αυξημένα κρούσματα στην Αττική έχει να κάνει με την επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης.

Τέλος, αναφορικά με τα περιστατικά αστυνομικής βίας, είπε πως κανείς δεν δέχεται φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας, σημειώνοντας ότι ο αστυνομικός πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider