Διεγράφη ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιο Πέτσα.

Υπενθυμίζεται ότι o Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά την μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση απειλώντας πως αν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, θα προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση.

Με την αιχμηρή φράση «Μαγκιές εκ του ασφαλούς!» σχολίασε στο Twitter τη δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης.

«Δήλωσε πρόθεση μελλοντικής ανεξαρτητοποίησης Επειδή προφανώς χρεώνει στην κυβέρνηση μια εισήγηση της ΕΕΑ. Μαγκιές εκ του ασφαλούς!» ανέφερε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος ο οποίος αφού σημειώνει ότι «η κυβέρνηση την οποία στηρίζω και η ΝΔ στην οποία ανήκω δε στέκονται απέναντι στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους-οπαδούς του», «καρφώνει» τον Ζαγοράκη, χωρίς να τον κατονομάζει, σημειώνοντας «Όμως, σε μια περίοδο με μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις για τη χώρα μας, όλοι όσοι επηρεάζουμε με ενέργειες, χειρισμούς ή δηλώσεις το κοινωνικό κλίμα οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εδώ και χρόνια σε κάθε ευκαιρία τόνιζα ότι οι πολιτικοί πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την επαγγελματική, κοινωνική και την πολιτική τους πορεία και όχι με βάση οπαδικές προτιμήσεις. Έχω εκλεγεί με συγκεκριμένη ατζέντα για τα θέματα της πόλης και των παραγωγικών τάξεων και αυτά προωθώ με πάθος και δύναμη. Θα συνεχίσω αταλάντευτα να υποστηρίζω την κυβέρνηση και να αγαπώ τον ΠΑΟΚ που είναι μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, η οποία ατενίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον».

Πηγή: Reader.gr