Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας για τη ΔΕΘ – Τo πρόγραμμα της επίσκεψης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας για τη ΔΕΘ – Τo πρόγραμμα της επίσκεψης
Την Παρασκευή θα συναντήσει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και αργότερα θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ώστε να πάρει μέρος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή θα συναντήσει την κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς και τον επικεφαλής της, τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη στις 10:30 το πρωί.

Στις 11:30 θα συναντήσει τον νυν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα αργότερα θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας.

Σάββατο 14/9

Συναντήσεων συνέχεια το Σάββατο, όταν ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της HELEXPO ΔΕΘ και στη συνέχεια με το Σωματείο των Εργαζομένων.

Αμέσως μετά θα περιηγηθεί στα περίπτερα της Έκθεσης. Το απόγευμα στις 19:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει την ομιλία του, μπροστά στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Κυριακή 15/9

Για τις 12:30 της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider