Μητσοτάκης-Λάτσης συμφώνησαν για το Ελληνικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης-Λάτσης συμφώνησαν για το Ελληνικό
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σπύρο Λάτση στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ο πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για αυτήν τη σημαντική επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του τόσο επωφελούς για τη χώρα έργου.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, ενώ συσκέψεις για το θέμα του Ελληνικού πραγματοποιήθηκαν χθες με στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ πτυχές του, συζητήθηκαν σήμερα και κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στόχος όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, είναι η επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει μέσα στο 2019, ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί πως οι τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) που απαιτούνται θα έχουν υπογραφεί μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider