Ευρωεκλογές 2019: Τι ώρα θα βγουν τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ευρωεκλογές 2019: Τι ώρα θα βγουν τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα
«Έχει προβλεφθεί μία φυσιολογική ροή αποτελεσμάτων. Μετά τις 21.00, γύρω στις 21.00 με 22.00, θα μπορούσαμε να δώσουμε μία ασφαλή εκτίμηση για το αποτέλεσμα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Singular Logic.

Γύρω στις 21:00 – 22:00 το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να εξαχθεί το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα για τις Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές 2019, όπως διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος της Singular Logic, Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», ο κ. Θεοδωρόπουλος παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μία σύνθετη εκλογική διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει τρεις κάλπες.

«Έχει προβλεφθεί μία φυσιολογική ροή αποτελεσμάτων. Μετά τις 21.00, γύρω στις 21.00 με 22.00, θα μπορούσαμε να δώσουμε μία ασφαλή εκτίμηση για το αποτέλεσμα» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Όπως διευκρίνισε, τα αποτελέσματα θα αφορούν πρώτα τις ευρωεκλογές, μετά τις περιφέρειες και «όπου χρειαστεί, τους δήμους».

Συγκεκριμένα, θα αφορούν τις 13 Περιφέρειες και τους έξι μεγαλύτερους δήμους (σ.σ. Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο)

«Είναι ό,τι πιο σύνθετο έχουμε αντιμετωπίσει, όλα αυτά τα χρόνια, λόγω των τριών καλπών και της σταυροδοσίας» επανέλαβε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογείς καλούνται να ψηφίσουν για τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές εκλογές σ’ ένα εκλογικό τμήμα και για τις δημοτικές και κοινοτικές σ’ ένα δεύτερο εκλογικό τμήμα.

Οι κάλπες έχουν ανοίξει στις 7:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, όταν και ανακοινωθούν τα πρώτα exit polls.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.