Τις προτεραιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας για την Ευρώπη, την επόμενη περίοδο παρουσίασε ο ΣΕΒ σε ειδική συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου ενόψει των επικείμενων εκλογών στις 26 Μαίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν, ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), η κ. Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), o κ. Παναγιώτης Ιωακειμίδης (ΚΙΝΑΛ) και ο κ. Παντελής Αβραμίδης (Το Ποτάμι).

ΣΕΒ - Ευρωεκλογές 2019

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια του ΣΕΒ για τις Ευρωεκλογές #SEV4EUROPE με διπλό στόχο, την ενημέρωση των κομμάτων και των υποψηφίων ευρωβουλευτών και την κινητοποίηση των ίδιων των πολιτών, ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν υποψηφίους, που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις, που συνεπάγεται η εκλογή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας, αφού τόνισε ότι «στον ΣΕΒ πιστεύουμε πως οι κρίσιμες διεργασίες και αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα απαιτήσουν εγρήγορση και σε εθνικό επίπεδο» σημείωσε επίσης, ότι ο ΣΕΒ θα βρίσκεται στη διάθεση των Ελλήνων Ευρωβουλευτών και μετά τις εκλογές, ώστε να υπάρχει μία θεσμική, μόνιμη και αποδοτική συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων της χώρας και των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή, προκειμένου να υπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι εθνικές ανάγκες και τα ελληνικά συμφέροντα, για ταχύτερη και βιώσιμη ανάπτυξη, βελτίωση της παραγωγικότητας, αύξηση της απασχόλησης και των μισθών και μείωση των ανισοτήτων.