Μπακογιάννης: Επανασχεδιασμός του μοντέλου της καθαριότητας του δήμου Αθήνας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννης: Επανασχεδιασμός του μοντέλου της καθαριότητας του δήμου Αθήνας
«Το στοίχημα τόσο για τον δήμο όσο και για τους εργαζόμενους είναι η καθαριότητα να πάψει επιτέλους να είναι ζητούμενο» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Την ανάγκη επανασχεδιασμού από την αρχή του «μοντέλου» της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης που επισκέφθηκε τη διεύθυνση καθαριότητας - ανακύκλωσης του δήμου Αθηναίων.

«Το στοίχημα τόσο για τον δήμο όσο και για τους εργαζόμενους είναι η καθαριότητα να πάψει επιτέλους να είναι ζητούμενο» είπε απευθυνόμενος στους εργαζομένους και στους εκπροσώπους όλων των σωματείων των εργαζομένων στη διεύθυνση αυτή, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. «Το ξέρετε καλύτερα από εμένα πως θα πρέπει να επανασχεδιάσουμε τον μηχανισμό, να ξαναδούμε το μοντέλο από την αρχή. Όλοι μαζί έχουμε κοινό αγώνα να προστατεύσουμε τα εργασιακά σας δικαιώματα και ταυτόχρονα να δώσουμε την πολύ μεγάλη μάχη για μια Αθήνα καθαρή, λειτουργική και όμορφη» τόνισε.

Ο κ. Μπακογιάννης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπογράμμισε ότι ο δήμος θα τους παρέχει όλα τα μέσα και όλα τα εργαλεία για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους «με ασφάλεια, με αξιοπρέπεια και με αποτελεσματικότητα. Και είπα ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα γιατί δεν μπορεί να πολεμάτε με ξύλινα σπαθιά», τόνισε .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider