Schaeuble: Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα 10 δισ.

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Schaeuble: Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα 10 δισ.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble δήλωσε την Τρίτη ότι επιθυμεί η Ευρωζώνη να καταβάλει στην Ελλάδα τα 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Προσπαθούμε να καταστήσουμε δυνατή την πληρωμή των 10 δισ. ευρώ, τα οποία συμφωνήσαμε κατ’ αρχήν, έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας», δήλωσε ο Schaeuble σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Ο Γερμανός υπουργός δήλωσε επίσης ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ έχουν πραγματοποιήσει μια βασική συζήτηση για το πιθανό δημοψήφισμα της Βρετανίας για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, πρόσθεσε όμως ότι οι συνομιλίες για το θέμα αυτό δεν αφορούν τους υπουργούς Οικονομικών.

«Πρώτα ας δούμε τι γράφει ο David Cameron, στη συνέχεια θα διεξαχθούν διαπραγματεύσεις, αλλά όχι στο επίπεδο των υπουργών Οικονομικών», δήλωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επέστρεψε - Φουλ επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ηγεσίες μικροκομματιδίων - Ζητά επανίδρυση και οργανωτική υπόσταση της δημοκρατικής παράταξης

Εφορία: Από ελεγκτικό κόσκινο εκατοντάδες φάκελοι μεταβίβασης πρώτης κατοικίας και χρηματικές γονικές παροχές

ΕΦΚΑ: Ρεκόρ έτους με 20.552 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για πάνω από 210.000 αιτήσεις το 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider