Πώς είναι δυνατόν μια φωτογραφία που δείχνει κάποιον να αλλάζει την πάνα ενός μωρού να συγκεντρώνει περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια like σε μία μόνο μέρα;

Και όμως γίνεται, όταν ο «πανευτυχής» πατέρας είναι ο Mark Zuckerberg. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook έχει βομβαρδίσει τις τελευταίες ώρες τον προσωπικό του λογαριασμό με τρυφερές φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους.

Ο 31χρονος δισεκατομμυριούχος απολαμβάνει μαζί με τη σύζυγό του, Priscilla Chan, τις πρώτες φροντίδες του μωρού τους και, φυσικά, δεν παραλείπουν να τις μοιράζονται με τα εκατομμύρια των ακολούθων τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο Zuckerberg έχει «μοιραστεί» πολλές προσωπικές του στιγμές στο Facebook, όπως η αναγγελία της εγκυμοσύνης της Priscilla, η γέννησης της κόρης του, καθώς και η άδεια.. πατρότητας που ανακοίνωσε ότι θα πάρει!

Αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους, το ευτυχές ζευγάρι ανακοίνωσε ότι γιορτάζει το χαρμόσυνο γεγονός με τη δωρεά του 99% των μετοχών τους - που με σημερινές τιμές προσεγγίζουν τα 42,3 δισ. ευρώ (45 δισ. δολάρια) - σε ένα νέο πρόγραμμα φιλανθρωπίας που εστιάζεται στο ανθρώπινο δυναμικό και την ισότητα.


Σε μια σπάνια πολιτική του παρέμβαση στις αρχές της εβδομάδας, ο Zuckerberg  ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι οι Μουσουλμάνοι θα είναι «πάντα» ευπρόσδεκτοι στο Facebook, στον απόηχο πλήθους δηλώσεων παγκοσμίως που στοχοποιούν τη μουσουλμανική κοινότητα για τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα –κυρίως- στο Παρίσι.